Vrijdag 8 april is ons kantoor gesloten i.v.m. teamuitje.

Nieuws

10-11-2022

BeΓ«digd tot rentmeester!

𝖀𝖾𝗇𝗆𝖺𝖺𝗅 𝗉𝖾𝗋 𝗃𝖺𝖺𝗋 𝗏𝗂𝗇𝖽𝗍 𝖽𝖾 π–»π–Ύπ–ΎΜˆπ–½π—‚π—€π—‚π—‡π—€ 𝗏𝖺𝗇 π—‡π—‚π–Ύπ—Žπ—π–Ύ 𝗅𝖾𝖽𝖾𝗇 𝗏𝖺𝗇 𝖽𝖾 𝖭𝖡𝖱 π—‰π—…π–Ίπ–Ίπ—π—Œ. π–¦π—‚π—Œπ—π–Ύπ—‹π–Ύπ—‡ 𝗓𝗂𝗃𝗇 𝖾𝗋 𝗆𝖺𝖺𝗋 π—…π—‚π–Ύπ–Ώπ—Œπ— 𝟦 π—†π–Ύπ–½π–Ύπ—π–Ύπ—‹π—„π–Ύπ—‹π—Œ 𝗏𝖺𝗇 π—ˆπ—‡π—Œ π—„π–Ίπ—‡π—π—ˆπ—ˆπ—‹ π–»π–Ύπ–ΎΜˆπ–½π—‚π—€π–½ π—π—ˆπ— π—‹π–Ύπ—‡π—π—†π–Ύπ–Ύπ—Œπ—π–Ύr.

Lees verder
25-03-2022

Harrie van Vugt draagt managementstokje over

Eind maart zal Harrie van Vugt het managementstokje van de Maasland Groep BV overdragen

Lees verder
15-01-2021

Dijkversterking Tiel – Waardenburg (TIWA) gaat beginnen

In 2050 moeten alle rivierdijken voldoen aan nieuwe normen en veilig zijn.

Lees verder
11-01-2021

Meander stelt onteigeningsstukken op voor reconstructie RW 65

De komende jaren wordt de rijksweg tussen Haaren en Vught opnieuw ingericht. Met als doel de oversteekbaarheid, verkeersveiligheid en de luchtkwaliteit te verbeteren. De provincie Noord-Brabant is verantwoordelijk voor de uitvoering van het project.

Lees verder
22-07-2020

Herinrichting Kwistbeek kan in het najaar gestart worden

De herinrichting van de Kwistbeek te Baarlo en Helden start in het najaar van 2020. Om het zover te krijgen is er op alle fronten heel wat werk verzet. Ook op het gebied van grondverwerving. Voor Meander Grondverwerving en Advies is onze Rentmeester de heer Peter Jakobs hiermee bezig geweest en hieronder zijn bevindingen;

Lees verder
23-06-2020

Haalbaarheidsonderzoeken voor zonneparken

Het afgelopen half jaar is Meander Grondverwerving en Advies bezig geweest met onderzoek naar het ontwikkelen van agrarische percelen naar zonneparken. In overleg met een van onze opdrachtgevers, is Meander potentiΓ«le locaties gaan onderzoeken. Hiervoor heeft er een inventarisatie plaatsgevonden bij diverse grondeigenaren naar mogelijke interesse. Tijdens dit vooroverleg waren de grondeigenaren positief over de mogelijke realisatie van zonnepanelen op hun percelen. Meander heeft gekeken naar grondeigenaren die percelen van 5 tot 35 hectare grond bezitten.

Lees verder
23-06-2020

PPS werkzaamheden gestart

Het project van opdrachtgever PPS, waar Meander samen met Gloudemans, volop aan werkt heeft een volgende fase bereikt! Het project heeft als doel om de leidingen welke gebruikt worden voor het transport van grondstoffen voor de chemische industrie te verleggen. De voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden op enkele locaties zijn inmiddels gestart.

Lees verder
20-03-2020

WAAR LIGT DE GRENS?

Eigendom is het meest verstrekkende recht dat men kan hebben op een zaak. Het is het recht om over een zaak te beschikken, om te gebruiken zoals de eigenaar dat wil (mits dit gebruik niet in strijd is met anderen rechten natuurlijk). Regelmatig komen burenruzies voor over grenzen, staat het hekje wel of niet op jouw grond, staat die boom niet te dicht bij de grens enz.

Lees verder
18-03-2020

WIJ BLIJVEN VOOR U BEREIKBAAR!!!

Geachte relatie, Met betrekking tot de recente ontwikkelingen van het Coronavirus hebben wij vanuit Meander Grondverwerving en Advies maatregelen genomen waar wij u graag over willen informeren.

Lees verder
03-02-2020

"WAT ALS DE DIJKEN BREKEN? " Nieuwsbrief

Het wateroppervlak stijgt, van zowel de zee als de rivieren. Voor een laag gelegen land als Nederland heeft dit grote gevolgen. Wat als onze waterwerende beschermingsmaatregelen niet zijn opgewassen tegen de stijging van het wateroppervlak? Wat als onze dijken breken?

Lees verder
01-11-2019

Meander Grondverwerving en Advies ontzorgt.

Meander, meer dan alleen grondverwerving Wanneer u aan Meander denkt, denkt u waarschijnlijk meteen aan grondverwerving en advies, aan grote projecten, aan taxeren, maar Meander doet veel meer dan alleen dat. Ook de particulier weet Meander te vinden. Door de kennis en expertise van Meander in te schakelen, wordt de klant ontzorgt en dat is wat bij Meander hoog in het vaandel staat!

Lees verder
14-10-2019

Werken bij Meander

Word jij onze nieuwe collega? Een open sollicitatie kan altijd!

Lees verder
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then