Werkwijze

Persoonlijke benadering met doelgerichte aanpak

Wie met Meander Grondverwerving en Advies samenwerkt kan rekenen op een persoonlijke benadering, een vlotte werkwijze en snelle, adequate beslissingen. Alert reageren op de markt en lokale omstandigheden vormt een belangrijk uitgangspunt. De persoonlijke werkwijze van Meander garandeert aan de ene kant een zorgvuldige, doelgerichte aanpak die aan de andere kant  tijd- en geldbesparend uitpakt voor de betrokken partijen.

Detachering van rentmeesters en andere experts. Heeft u capaciteitsproblemen op uw afdeling of is het gewenst dat een vastgoedspecialist van Meander bij u op locatie zit?  Wilt u uw eigen projectteam tijdelijk versterken met externe expertise? In dit geval kan Meander u die expertise bieden. Daarnaast kunt u te maken hebben met moeilijk in te vullen vacatures of tijdelijke vervanging. U kunt dan een of meer gespecialiseerde medewerkers of ervaren allrounders bij Meander inhuren, zoals rentmeesters, technisch medewerkers en projectleiders grondzaken.

Neem contact op met Meander Grondverwerving en Advies voor de mogelijkheden op het gebied van inhuur.

In de praktijk

In de praktijk heeft de kenmerkende werkwijze van Meander bijgedragen aan het succes van verschillende projecten van verschillende opdrachtgevers.

Bent u benieuwd naar wat wij de laatste tijd hebben gedaan? Bekijk dan het recente projectoverzicht van Meander Grondverwerving en Advies.