Vrijdag 8 april is ons kantoor gesloten i.v.m. teamuitje.

Harrie van Vugt draagt managementstokje over

Eind maart zal Harrie van Vugt het managementstokje van de Maasland Groep BV overdragen aan Marco H. en Arno van de Griend. In de markt beter bekend als Meander Grondverwerving en Advies BV, maar ook sinds kort uitgebreid met Maashuys Vastgoed en Advies BV.

Graag willen wij, als alle medewerkers en medewerksters, Harrie hartelijk bedanken voor zijn fantastische inzet van de afgelopen jaren als oprichter en directeur. Samen met collega’s heeft Harrie vele mooie projecten voltooid voor met name publieke maar ook private opdrachtgevers. Daar zijn wij trots op en hem zeer dankbaar voor. Er is een gezonde basis gecreëerd om ons bedrijf verder uit te bouwen en te werken aan een succesvolle toekomst.
 
Harrie is oprichter en bijna 30 jaar (mede)eigenaar geweest van de Maasland Groep BV en haar dochteronderneming Meander Grondverwerving en Advies BV. In deze periode is Meander uitgegroeid tot een succesvol rentmeesterskantoor en is het een begrip in Zuid-Nederland. Harrie blijft in de uitvoering verbonden en betrokken aan Meander en heeft met deze stap meer tijd voor uitvoerende taken zoals acquisitie, grondverwerving, advisering en taxeren.
 
Harrie: “We gaan verder ontwikkelen in de richting waar de vertrouwde merk Meander en het nieuwe merk Maashuys het sterkst in zijn. Met als doel voor de klanten een naadloze service en passende advisering. Afgelopen jaren heb ik al deel uit mogen maken van de enorme gedrevenheid en passie van onze mensen die hiervoor zorgen, dat is prachtig om te zien. Er liggen volop kansen voor Meander en Maashuys, wij werken met een team van zeer bevlogen professionals die gaan voor het beste resultaat voor maar vooral ook onze klanten. Dit geeft mij veel vertrouwen in een goede toekomst.”
 
Meander heeft ruime ervaring in minnelijke grondverwerving. Ons “werkgebied” bestrijkt Midden- en Zuid Nederland. Onze rentmeesters komen uit deze regio: ze wonen er, werken er en hebben hun wortels in deze gebieden. Hierdoor weten ze wat er lokaal speelt, kunnen ze makkelijker contacten leggen en goed op de actuele situatie inspelen. In de praktijk houdt dat in dat Meander voor de publieke sector een adviserende rol heeft in het voortraject van de grondverwerving en bijbehorende taxaties en schadeloosstellingen. Om de beste oplossing te realiseren is kennis, inlevingsvermogen, daadkracht en mensenkennis nodig.

“Meander en Maashuys staan voor uitsluitend hoog kwalitatieve producten en gerelateerde diensten en zullen die visie voort blijven zetten.”

aldus een trotse Harrie.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then